Gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel in de Procestechniek, Infra en Werktuigbouwkunde

Werkgevers

Werkgevers

Het personeel in uw organisatie bepaalt het succes! Wij leveren maatwerk voor al uw personele uitdagingen.

Maatwerk Werving & Selectie onderscheidt zich door een continu hoge service zowel voor, tijdens als na de opdracht. Betrokkenheid, meedenken en afspraken nakomen zijn voor ons vanzelfsprekend.

Door jarenlange ervaring met uitzenden, detachering en werving & selectie zijn wij in staat goede selecties te maken op basis van uw wensen en criteria. Met onze kennis en uw input is er altijd een oplossing te vinden die leidt tot die match waaraan u en de kandidaat een goed gevoel overhouden. Onze Werving & Selectie aanpak wordt gekenmerkt door snelheid in handelen en door de kwaliteit van de aangeboden kandidaten. Een effectieve benadering van uw vacatures op basis van "no cure, no pay".

Voor het plaatsen van een vacature kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook informatie achterlaten op het contactformulier.

Tariefstelling

Voor onze diensten berekenen wij een eenmalige vergoeding. De vergoeding is een vooraf afgesproken prijs of een percentage van het bruto jaarinkomen.
LEER/WERK TRAJECTEN

Hier vindt u uitgebreide informatie over onze leer/werktrajecten

Leren en werken

Onze klanten
© Maatwerk W&S (RD) 2021 | Disclaimer | RSS | Contact
Maatwerk Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.